Tudunk újat mutatni!

 

Köszöntelek a blogomon! Érezted már azt az érzést, hogy -na végre, megérkeztem!? Eddigi kalandos életem során rengeteg foglalkozást kipróbáltam már. Dolgoztam a vendéglátásban éjszaka, vontattam hosszú szerelvényeket teherautóval, kereskedtem piacokon, vállalkoztam, kipróbáltam az alternatív gyógyítást, és még ki tudja mit…

Egy ideig mindegyikben jól éreztem magam, de előbb utóbb rá kellett jöjjek, hogy ez még nem az, amire vágyom. Elég sokat kellett várnom erre a -megérkeztem – érzésre, de úgy látszik idáig nem voltam kész rá. Valami olyasmit kerestem, amivel maradandót adhatok a világnak, és ami az emberek fejlődését szolgálja. Egy igazán nagy, és komoly célért szerettem volna a ringbe szállni, olyanért, ami nagyon be tud lelkesíteni. Ez a kívánságom a Pároméval is megegyezett, és szerettünk volna együtt alkotni a céljainkért. Mint tudjuk, az ilyen lehetőségek nem mindennap jönnek az életben, ezért nagyon ébernek, és nyitottnak kell lennünk, hogy észrevegyük őket.

Az első jel egy jutalékterv megismerése volt, ami arra utalt, hogy valami egyedi, és különleges dolog kopogtatott az életünkben. -Jutalékterv? Egyik olyan mint a másik! -gondolhatnád. Kissé szkeptikusan néztem én is, hiszen sok félét láttam már, és mind egyforma volt. Az összesben az a közös, hogy az keres pénzt vele, aki az elején elkezdi. Azonban itt az első néhány mondat után leesett az állam. Olyasmit láttam, amit idáig sehol! Éppen a világ legzseniálisabb rendszerét ismerhettük meg, ami pont az egyszerűségétől különleges. Mint ahogy az elején már írtam, nem volt sok tapasztalatom ebben az üzletágban, de az rögtön átjött számomra, hogy mekkora lehetőség van ebben. A későbbiekben ez be is igazolódott, mert azóta az üzleti élet legkülönbözőbb szegmenseiből is felismerték a benne rejlő potenciált.

Aki megérti a működését, azt nem hagyja hidegen ez az üzlet, legyen az orvos, ügyvéd, mérnök, fizikai dolgozó, vagy az élet bármely területéről való. Nem véletlen, hogy tavaly első díjat nyert a Manilai világ kongresszuson. A szakma elitjei is megemelték a kalapjukat a Magyar innováció előtt! Új korszakot nyitott az üzletágban, esélyt adva mindenkinek, aki tenni akar a céljaiért. Még azok is beszálltak, akik egyébként teljesen más üzletekben lettek sikeresek. -Vajon van egyáltalán olyan ember, akit a korlátlan pénzkereset lehetősége ne hozna izgalomba?
Egy üzlet, ami saját magát építi! Ilyen csak álom lehetett volna néhány évvel ezelőtt, amikor a tengeren túlról elözönlötték hazánkat a hasonló rendszerek. De mire ideértek, már a legtöbbjük kiégett...

Nos itt fordított a helyzet, hazánkból indul, és most hálózza be a világot. Ha tagja vagy a HLBS rendszernek, az egész világ dolgozik a Te jutalékodon. mindegy, hogy Japánban, Újzélandon, vagy Canadában teszik a dolgukat munkatársaink, Te részesülni fogsz belőle. Zseniális ötlet, egy Magyar jogásztól, ami már bizonyított a gyakorlatban.

Ezek után nekem már majdnem mindegy is volt, hogy mi is a termék, amivel a HLBS foglalkozik, pedig ha megismered, nem lesznek kétségeid afelől, hogy csatlakozz hozzánk! Ha több tudnivalót szeretnél, iratkozz fel hírlevelemre, vagy kérdezz meg!

Üdvözlettel
Hajdó zsolt
magyarhuminsav@gmail.com
Tel: 06204394124
Skype: hajdozsolterd

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Új adatvédelmi elvek

*

Rendben