Számolj le a tested öregedéséért felelős szabad gyökökkel, a Huminsav segítségével!

Ha az aranyhal azt mondaná, hogy három kívánságod lehet, Te mit válaszolnál? – Az egyik biztosan az lenne, hogy maradjak sokáig fiatal, és egészséges! Ha valóban fontos ez számodra, akkor ez az írás Neked szól!

Lehet, hogy Neked is az egyik legnagyobb félelmed, hogy idő előtt megöregszel és megbetegszel? Van okod az aggódásra, mert korunk egészségügyi kihívásai, az ásványi anyagok hiánya mellett a környezetünkből felénk áramló méreganyagok felhalmozódása is ezt a folyamatot gyorsítja. Van azonban a szervezetünkben egy, az öregedésért nagy részben “felelős tettesünk”, a SZABAD GYÖKÖK.

Mik azok a szabad gyökök?

A szervezetünkben keringő párosítatlan elektront tartalmazó molekulák, amik a saját pusztulásuk árán is elektront rabolnak az egészséges sejtektől, azokat súlyosan deformálva, rombolva. Egy általam nagyon tisztelt orvos szerint a szabad gyökök egy rohanó lándzsás indiánhoz hasonlíthatók, aki mindent feldöf a lándzsájára, ami elé kerül…

De hasonlíthatnám a japán kamikaze pilótákhoz is, akik belerepültek a célpontba, hogy az életük árán is óriási rombolást végezzenek az ellenségben. Nos a szabad gyökök is pont ilyen pusztítást végeznek a sejtjeinkben, a DNS-ünkben, rombolva egészségünket, rövidítve életünket. Ne hagyd, hogy szabadon garázdálkodjanak a testedben!

Hogyan keletkeznek szabad gyökök?

Sajnos nagyon széles a terület, ahonnan szabad gyökök támadhatják meg a szervezeted. Eleve a testünk önmagában is termeli őket a különböző kémiai folyamatok során, de kialakulhat a stressz hatás miatt, vagy túlzott fizikai igénybevételtől is. Nagyrészt külső hatások miatt, ilyen a dohányzás, drog és alkohol fogyasztás, UV sugárzás, elektorszmog, méreganyagok bejutása, kemikáliák használata, kozmetikumok, tisztítószerek stb. Csupa olyan dolog, amik a mindennapjainkban érnek minket.

A tested védekezik – amíg tud…

A természet tökéletes lévén, ellenszert is adott a szabad gyökök egyensúlyban tartásához, mégpedig az ANTIOXIDÁNSOKAT. Ők azok a vegyületek, amik egyfajta védőpajzsként működnek az ártalmas szabad gyökök ellen. Ezek a javító enzimek, mint egy hibaelhárító, karbantartó alakulat a sérülés helyszínén kijavítják a hibát. Viszont ahogy az idő múlik feletted, egyre kisebb létszámú ez a karbantartó csapat, ezért egyre több hiba marad kijavítatlanul. Vagyis elkezdtél öregedni…

Segítened kell a “karbantartást”!

SZABAD GYÖKÖK >> kontra<< ANTIOXIDÁNSOK! Tehát egészséged ennek a folyamatos küzdelemnek a kimenetelétől függ. Nagyon fontos, hogy kívülről is támogasd antioxidánsokkal a sejtjavítást, különben túl sok hiba marad kijavítatlanul. Ennek beláthatatlan következményei lehetnek. A test leépülése, a bőr ráncosodása mellett kialakulhatnak a már jól ismert betegségek is, amiket a “korral járó problémáknak” hívnak az orvosi rendelőkben. Pedig ennek NEM KELL így lennie!

A természet tálcán nyújtja a megoldást!

Szerencsére nem kell messze mennünk a megoldásért, hiszen a magyar föld kincse, a HUMINSAV az egyik legerősebb természetes antioxidáns! Tulajdonságai végett nagyon hatékonyan kapcsolja ki a szabad gyököket, és véd meg romboló hatásuk ellen, és ahogy már az előző részekben írtam, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat, inaktiválja a nehézfémeket, és más méreganyagokat. A Huminsav használatával a családokban sokáig megőrizhető a saját, és szeretteink egészsége és fiatalsága.

Ezzel még mindig nincs vége a Huminsav szervezetünkre gyakorolt csodálatos hatásainak, de ezeket majd egy következő részben mutatom be. Addig is maradjunk egészségesek!

Üdvözlettel
Hajdó Zsolt és Kurucz Ildikó
Weblap: www.hajdozsolt.com
Tel: +36204394124
magyarhuminsav@gmail.com
Skype: hajdozsolterd
Vásárlás-regisztráció:
http://www.hajdozsolt.com/category/vasarlas-regisztracio/

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Új adatvédelmi elvek

*

Rendben