Megállíthatatlanul terjed a Csokivírus – már elérte Ázsiát is!

De ez a vírus mindenki örömére “szedi áldozatait”, mert aki megfertőződött általa, az fittebb, egészségesebb és boldogabb lett. Ezért népszerűsége óriási, és ez egyre csak nő!

Európa és Amerika után Ázsiába is betört a Csokivírus, cégünk megnyitotta a legnépesebb földrész piacát. Mint tudjuk, itt más léptékkel mennek a dolgok, mivel a föld népességének 60%-a él itt, kb. 4,5 Milliárd ember.(!) A vezető Ázsiai országok sajátossága, hogy ezeket a típusú üzleteket kiugrási lehetőségnek tartják, és ha fantáziát látnak benne, akkor tömegével csatlakoznak, akár több millióan is.

Nos, ha valamiben lehetőség van számukra, akkor ez, az!!! És ők ezt már látják! Itt igazán ki tudnak törni abból a kategóriából, ahol az átlag ázsiai ember él. Még a hölgyek is, akiknek lehetőségeik igen csak korlátozva vannak ezen a földrészen. Ezért soha nem látott érdeklődés és sorban állás van az üzlet iránt!


De miért jó ez nekünk magyaroknak?

Mint tudjuk, ez egy magyar vállalkozás, ami innen indult világhódító útjára, magyar ötlet alapján, saját termékekkel. Ezek egyike a húzótermékünk, a Fogyicsoki. Népszerűsége az egekben van… Ehhez párosul egy olyan jutalék rendszer, amit csak mi használunk a világon, és éppen Ázsiában nyert tavaly világelső díjat, mint a legjobb jutalékterv. Nem csoda, hogy már alig várták a piacnyitást!

RÉSZLETEKÉRT NÉZD MEG A VIDEÓT!

Miért különleges ez a kifizetési rendszer?

A rendszer úgy van megalkotva, hogy ha két aktív munkatársad van, a világforgalomból részesülsz, mint ha részvényes lennél. Szerinted 4,5 Milliárd emberből lesz aki csatlakozik, vagy vásárol? Neked lesz két munkatársad, aki szeretne ebből a gigantikus bevételből?

Mennyit tudunk keresni mi, magyarok?

A cég szárnyal, célja, hogy a magyar embereknek lehetőséget nyújtson egy minőségibb élethez, majd rajtunk keresztül kiterjessze ezt a világ minden országára. Aki most lép, és csatlakozik, azoknak korlátlan kereseti lehetőségeik vannak, attól függően, hogy mennyi munkát tesznek bele.

Hogy érzékeltessem az üzlet nagyságát, nézd meg az egyik tulajdonosunk, és az Ázsiai vezetők beszámolóját a piacnyitásról:

AZ ÁZSIAI PIACNYITÁS BESZÁMOLÓJÁÉRT KATTINTS IDE!

 

Üdvözlettel
Hajdó Zsolt és Kurucz Ildikó
Weblap: www.hajdozsolt.com
Tel: +36204394124
magyarhuminsav@gmail.com
Skype: hajdozsolterd
Vásárlás-regisztráció:
http://www.hajdozsolt.com/category/vasarlas-regisztracio/

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Új adatvédelmi elvek

*

Rendben