Igazi, kőkemény tények a Huminsavas Csokoládéról, melyeket fontos tudnod, hogy elkerüld a korai öregedést.

Néhány kulisszatitok, csak csokiimádók részére!

De mi köze, a csokoládénak az öregedéshez, azaz hogy kerül a csizma az asztalra? Mint azt már tudod, testünk eredetileg úgy 120 évre van kalibrálva. Persze ez csak akkor valósulhat meg, ha szervezetünk megkapja a számára létfontosságú anyagokat, és kellően védett az öregedésért felelős szabad-gyökök ellen. Ahhoz hogy megértsd ennek jelentőségét, tudnod kell hogy mik is azok a baljósan hangzó SZABADGYÖKÖK.

Ezek az agresszív molekulák az anyagcsere közben végbemenő biokémiai reakciók következtében keletkeznek, de lehet kiváltójuk a stressz is. Leginkább a második világháborús japán kamikaze pilótákhoz hasonlíthatnánk őket, akik gépükkel megcélozták az ellenséges objektumot, és saját megsemmisülésük árán óriási pusztításokat okoztak bennük.

A szabad-gyökök bejuthatnak kívülről is a szervezetbe, a környezeti ártalmak, a kipufogógázok miatt, dohányzás és alkohol fogyasztás közben, a méreganyagok, vagy gyógyszer-maradványok által.

A természet persze gondoskodott a szabad-gyökök hatástalanításáról is. Ezt a fontos feladatot az ANTIOXIDÁNSOKRA bízta. Ezek a vegyületek jó esetben egyensúlyban vannak a szabad-gyökökkel, hogy megvédjék sejtjeinket az oxidatív stressztől, azaz az öregedéstől. A küzdelem folyamatosan zajlik!

SZABAD-GYÖKÖK – kontra – ANTIOXIDÁNSOK. Ennek a véget nem érő harcnak a kimenetelétől függ az öregedésünk sebessége.

És itt lép be a képbe a csokirajongók örömére, a HUMINSAVAS CSOKOLÁDÉ!

Nem lenne elég ennek az oldalnak a terjedelme, hogy az összes pozitív élettani hatását leírjam, ezért most csak az öregedés és a szabad-gyökök elleni védelemre fókuszálok. A csoki alapanyaga, a kakaó, az egyik legmagasabb antioxidáns tartalmú élelmiszer. Már Kolumbusz korában ismerték és használták, nem csoda, hiszen több mint 300 értékes anyagot tartalmaz. A vitaminok, és ásványi anyagok mellet nagyon erős antioxidáns.

A HLBS Huminsavas csokoládéi a legjobb minőségű Brazil kakaóból készülnek. A szabad-gyökök legnagyobb bánatára, a nagyobb hatás miatt a Magyar föld természeti kincsét, a Huminsavat tették bele, ami közismerten az egyik legerősebb gyökfogó. Természeténél fogva nyolcvan féle ásványi anyagot tartalmaz, olyanokat, amik egyenként is antioxidáns hatásúak, pl. réz, mangán, szelén, cink, magnézium, stb.

De hogy még jobban fokozzák a hatást, és szabad-gyökeink ne tudjanak nyugodtan aludni, még olyan erős NÖVÉNYI antioxidánsokkal is kiegészítették, mint a szőlőmag, a homoktövis, vagy a ganoderma. Ezek a természetes gyökfogók, mint a Huminsav, a kakaó, és az említett növényi kivonatok külön külön is nagy segítség szervezetünknek a sejtjeink védelméhez. Így együtt viszont egy igazi antioxidáns BOMBA! Naná, hogy sikerrel veszi fel a harcot az oxidatív folyamatok, az öregedés ellen.

Segítsd a testedet az öregedés elleni küzdelemben, mert NEM BABRA MEGY a játék. A folyamatok zajlanak odabent, a civilizációs hatások, a stressz, a méreganyagok felhalmozódása, az idő múlása NEM a mi malmunkra hajtja a vizet… Tegyél meg magadért annyit, hogy elropogtatsz naponta néhány kocka csokit. Megteheted, hiszen nincs benne cukor, és semmilyen káros anyag, bármennyit ehetsz belőle.

A HLBS Huminsavas csokoládé a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének Ajánlásával készült.

MEGRENDELÉS: itt a weblapon, a VÁSÁRLÁS-REGISZTRÁCIÓ menü alatt.

Üdvözlettel
Hajdó Zsolt és Kurucz Ildikó
Weblap: www.hajdozsolt.com
Tel: +36204394124
magyarhuminsav@gmail.com
Skype: hajdozsolterd
Vásárlás-regisztráció:
http://www.hajdozsolt.com/category/vasarlas-regisztracio/

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Új adatvédelmi elvek

*

Rendben