Huminsavas Csokoládé

Milyen sav? Meg a csokoládé? Hogy jön ez össze? – Kérdezhetnéd, de meg fogsz lepődni azon, amit az alábbi sorokból megtudhatsz! Egy újabb magyar találmány rengeti meg napjainkban a világpiacot, ez a Huminsavas csokoládé.

De mi is az a Huminsav?

A történet nagyon rég kezdődött! A sok ezer éve élt érintetlen növényzet elkorhadt, és vissza került a talajba. Ez az évezredek alatt egy különleges esszenciát alkotott, ami a tőzegrétegben pihen időtlen idők óta. Ennek a titokzatos anyagnak a fő tulajdonsága, hogy mindazokat az ásványi anyagokat tartalmazza, amiből az emberi test felépül.

Miért fontos ez számunkra?

Napjainkat a termőtalajok kizsigerelése miatt súlyos tápanyag szegénység jellemzi. Az élelmiszereinkből és a növényeinkből lehetetlen bevinni a szervezetünkbe a létfontosságú ásványi anyagokat a kellő mennyiségben, és minőségben. Ha egészségünket meg akarjuk őrizni, gondoskodnunk kell ezek pótlásáról. Ez idáig egy ismert anyag képes erre, ez a Huminsav.

Amit még feltétlen tudnod kell!

Ez a természetes anyag képes arra, hogy a testedben felhalmozódott méreganyagokat, és nehézfémeket eltávolítsa, inaktiválja. Ezzel óriási terhet vesz le a szervezetedről. Az egyik legerősebb gyökfogó, és vírusölő. Az élő szervezetekre gyakorolt pozitív hatásai felbecsülhetetlenek.

Miért került a csokiba?

Ahogy említettem, a Huminsavat a Természet évezredek óta őrizgeti nekünk a tőzegrétegben. Csak arra várt, hogy amikor már lehetetlen a létfontosságú ásványi anyagokhoz hozzájutni, a gyermekeinek legyen mihez nyúlniuk. Csak egy szépséghibája volt, hogy íze, állaga nem felelt meg a kényes ízlésünknek. Ezért a HLBS cég csokiruhába öltöztette, így mindenki számára fogyasztható, és elérhető lett.

Megszületett a Huminsavas Csokoládé család!

Azóta ez a magyar szabadalom világsikert ért el, nem véletlenül. A Szerencsi Csokigyárban gyártják, a legjobb minőségű Brazil kakaóból, és a világon egyedülálló tisztaságú magyar huminsavból. Nincs benne cukor, és semmilyen káros, vagy allergén anyag. A fogyókúrás változata felrobbantotta a piacot, a súlykontroll teljesen új irányát mutatva. Fogyni vágyók ezrei lélegezhettek fel az eredmények láttán…

Miben segít Neked a Huminsavas Csokoládé?

Az első amivel szembesülsz, a prémium minőségű csoki utolérhetetlen íze. Már a szádban fogod érezni, hogy ez valami más, mint amit idáig tapasztaltál. Mintha sejtjeid is ujjongnának örömükben! Megérzed milyen az, amikor nyolcvan féle ásványi anyag jut be a szervezetedbe, abban a formában , amit a tested a legjobban szeret. Feltöltődnek sejtjeid végre, azokhoz a tápanyagokhoz juthatnak hozzá, amik a legjobban hiányoztak nekik. Ezt magas energiaszinttel, és jó közérzettel hálálják meg Neked.

Csokival az öregedés ellen!

Tudnod kell, hogy a Huminsavas Csokoládé egy igazi antioxidáns bomba! Sikerrel veszi föl a harcot az öregedésért felelős szabad gyökök ellen. A kakaó önmagában is az egyik legtöbb antioxidáns tartalmú élelmiszer, a Huminsav pedig a legerősebb természetes gyökfogó. Így együtt egy igazi nehézsúlyú öregedésgátló készítményt alkotnak.

Méregtelenítés felsőfokon!

Mindennapi életedben elkerülhetetlenek a méreganyagok, kemikáliák és nehézfémek felhalmozódása a szervezetedben. A levegőből, az ivóvízből, az élelmiszerekből, a kozmetikumokból, a tisztítószerekből folyamatosan érnek ezek az ártó anyagok. Egy idő után a test nem képes megbirkózni velük, így kifejtik romboló hatásukat. Nem tudod mitől vagy állandóan fáradt, kedvtelen, vagy miért betegedsz meg. A Huminsavas csoki evés a világ legelegánsabb természetes méregtelenítése.

Edd magad egészségesre Huminsavas Csokoládéval!

Ha szívesebben eszed az egészséges csokoládét, mint a gyógyszeripar termékeit, akkor ne várj tovább! Ne felejtsd, kivettük a bűntudatot belőle, minél többet eszel, annál jobban leszel! RENDELD MEG MOST!

MEGRENDELÉS: itt a weblapon, a VÁSÁRLÁS-REGISZTRÁCIÓ menüpont alatt!

Üdvözlettel
Hajdó Zsolt és Kurucz Ildikó
Weblap: www.hajdozsolt.com
Tel: +36204394124
magyarhuminsav@gmail.com
Skype: hajdozsolterd
Vásárlás-regisztráció:
http://www.hajdozsolt.com/category/vasarlas-regisztracio/

Szegedi Angela

Münchenben kiszállítás lehetséges es a futárszolgálatnak fizetek ? regisztráltam de nem tudtam rendelni ezért kérem a segítségeteket köszönöm

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Új adatvédelmi elvek

*

Rendben