Hogyan kezdd az évet, ha több pénzt szeretnél 2018-ban?

Lehet-e hasznosabb újévi fogadalmunk annál, mint hogy 2018-ban plusz bevételt szerzünk, hogy mindenre legyen pénzünk? Ha ez egyszer is megfordult a fejedben, akkor olvass tovább, mert ez az írás Neked szól!

Ne ijedj meg, nem arra akarlak biztatni, hogy dolgozz kétszer annyit az amúgy is uncsi munkahelyeden. Arra sem szeretnélek rávenni, hogy alapíts céget, vagy fektess be nagyobb összeget valami bizonytalan vállalkozásba. Sőt, nem is egy jól fizető külföldi munkát ajánlok, vagy esetleg tutti tőzsdei tippet adok!

Nem, ezekből gondolom már eleged van, hiszen ilyeneket nap mint nap hallhatsz. Neked olyasmire van szükséged, ami nem igényel sokat az amúgy is kevés idődből, nem kell hozzá befektetés, nincs benne kockázat, és hamar pénz van belőle…Ja és lehetőleg ne nagyon kelljen mást csinálj, mint amit egyébként is teszel a mindennapokban!

Nos, ha ilyenről álmodtál, akkor csatlakozz ahhoz a Magyar Egészség és Jólét Programhoz, aminek célja, hogy a családok, az emberek egészségét megőrizze úgy, hogy közben extra jövedelemhez juttassa őket. Ez a rendszer már a világ 54 országában működik sikeresen, és napról napra többen csatlakoznak hozzá. Lehet, hogy Neked is segíteni fog!

Egy hazai vállalkozás felismerte, hogy Magyarország rendelkezik egy olyan természeti kinccsel, ami napjainkban nélkülözhetetlen az egészség megőrzésében és helyreállításában. Olyan sok van belőle, hogy az egész világot hosszú időre elláthatjuk vele, és nekünk is marad bőven. Ez a HUMINSAV.

Még ha kevesen is tudnak róla, a Földön minden ma élő embernek szüksége van rá. A létfontosságú ásványi anyagokat nem tudjuk már az élelmiszereinkből pótolni, és ez súlyos egészségvesztéshez vezet. A helyzetet tovább súlyosbítja a toxikus nehézfémek, és kemikáliák felhalmozódása a szervezetünkben, melyekkel testünk már nem képes megbirkózni.

A tudomány mai állása szerint egyetlen megoldás van a korunkban kialakult drámai helyzetre, a Huminsav. Tehát van egy természetes anyagunk, amit előbb utóbb mindenkinek fogyasztania kell rendszeresen, ha egészséges óhajt maradni. Szerinted ez elég nagy fölvevőpiac? Érdemes vele foglalkozni?

Már csak az a kérdés, hogyan jut el az emberekhez. A HLBS cég egy nagyon fontos dolog kivételével mindent biztosít ehhez a munkához, és extra módon megfizeti, aki részt vesz benne. Ez a fontos láncszem Te vagy! Nem kell mást tegyél, csak amit egyébként is szoktál, amikor valamivel meg vagy elégedve. Legyen az étterem, szolgáltatás, egy leárazás, vagy bármi, elmondod az ismerőseidnek, mert jót akarsz nekik.

Ugyan ezt kell tedd a HLBS rendszerrel is, csak itt hetente komoly fizetést kapsz érte. Nem kell eladnod, termékeket fölhalmoznod, szállítanod, raktároznod, stb. Csak meséld el az ismerőseidnek, és meglátod mennyien fognak csatlakozni. Ne felejtsd, az embereknek két fő vágyuk van: -Hogy egészségesek maradjanak, és több pénzük legyen!

Ha szeretnéd, hogy az újévi fogadalmad mihamarabb megvalósuljon, VEDD FEL a kapcsolatot velem MOST! Amennyiben több információra van szükséged, KÉRD cikksorozatomat a HLBS rendszerről!

Üdvözlettel
Hajdó Zsolt és Kurucz Ildikó
Weblap: www.hajdozsolt.com
Tel: +36204394124
magyarhuminsav@gmail.com
Skype: hajdozsolterd
Vásárlás-regisztráció:
http://www.hajdozsolt.com/category/vasarlas-regisztracio/

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Új adatvédelmi elvek

*

Rendben