ELEGED VAN már a külföldi “álomüzletekből”, és végre olyat szeretnél, ami VALÓBAN MŰKÖDIK?

A megoldás közelebb van, mint gondolnád!

Téged is idegesít, amikor folyton olyan hirdetésekbe botlasz, amelyekben gyors meggazdagodást ígérnek, úgy hogy szinte nem kell érte tegyél semmit? Neked is kinyílik a bicska a zsebedben, amikor arra akarnak rávenni, hogy nagyobb összeggel beszállj egy számodra ismeretlen üzletbe?

Lehet, hogy a rossz tapasztalataid óvatosságra intenek már, és nem akarsz még egyszer mellényúlni… Hány ilyet láttunk már a szomszédban, hogy hatástalan volt a termék, gyenge volt a marketingterv, nem lehetett vele pénzt keresni, stb.

Nincs annál bosszantóbb, amikor rájössz, hogy átvágtak! Reklamálni nem tudsz, hiszen senki nem tartott revolvert a fejedhez, hogy belevágj! A haragodnál csak a kiábrándultságod nagyobb ilyenkor, és megfogadod, hogy soha többé ilyet, inkább vissza a biztos, fix fizetéshez…-És itt bezárul a kör! Máris újra a jól ismert, de kilátástalan és agyonutált alkalmazotti létben találod magad. Ott, ahol önként lemondtál a céljaid megvalósításáról, a szabadságodról, a fejlődésedről. – Na neee!

Nem kell, hogy így történjen!

Nem kell, hogy hetekig keress az interneten, és a sárkányos külföldi ajánlatokat böngészd, némelyikről ordít, hogy csak a pénzedet akarják! Jobban teszed, ha szétnézel előbb a saját házunk táján…Nekem is ez segített!

Amikor hasonló cipőben jártam, még új kezdeményezés volt az a Magyar Egészség és Jólét Program, amit HLBS névre kereszteltek, és azóta így ismerte meg a nagyvilág. Másfél év alatt úgy kinőtte kis hazánkat, mint gyerek a cipőjét. Annyira, hogy már ötvennégy országban dübörög nagy sikerrel. Hamar lecsapott rá Amerika, majd utána Ázsia is. Kész csoda számba megy, hogy végre Magyarországról indulhatott el egy ötlet, ami előre viszi a világot. Általában fordítva szokott történni, külföldről érkezik lerágott csontként egy üzlet, amit nekünk újdonságként adnak el.

Hogy mi a titkuk?

Nos itt jön a magyar zsenialitás! Nem kevesebbet hoztak létre, mint egy olyan termékcsaládot, amelyre a Földön ma élő emberek mindegyikének szüksége van! Mégpedig rendszeresen! Akár tud róla, akár nem! Persze sokan még nem tudnak róla, de az információ szélvész gyorsasággal terjed.
És ez lenne a Te feladatod is, ha csatlakozol: az információ átadás.

Mi a biztosíték, hogy ez Neked is működik?

Itt megint a magyar zsenialitás villantott egy hatalmasat. A HLBS saját fejlesztésű pénzkifizetési rendszerét “Üzleti Nobel Díjjal” tüntette ki a szakma 2016-ban, a direkt marketing Mekkájában, Manilában. Ezt az elismerést azzal érdemelte ki a cég, hogy olyan igazságos rendszert mutattak a világnak, amitől megremegett az üzletág. Itt valóban a munkát jutalmazzák, és nem azt, aki jobb pozícióban van. Bizony, itt dolgozni kell! Viszont ha odateszed magad, extra módon vagy megfizetve minden héten. Igen, jól látod, minden héten!

Hát csoda, hogy az apró termetű, de annál szorgalmasabb sárga bőrű barátaink már türelmetlenül rázzák a rácsot Ázsiában, a kapunyitásra várva? Ők már felmérték a rendszer erejét! Jöjjenek csak jöjjenek, hiszen a HLBS jutaléktervnek köszönhetően, ők is a mi bankszámlánkat hizlalják, mint mindenki, aki a világ bármely részén csatlakozik.

Tényleg olyan ütősek ezek a termékek?

Sokkal jobban, mint azt valaha is gondolnád! A bennük lévő hatóanyag a magyar föld természeti kincse, a Huminsav. Minden élő szervezet számára nélkülözhetetlen, és semmi mással nem pótolható. Nem a szél fújta össze ezeket a termékeket, kőkemény tudományos háttér áll mögötte. A cég csak a legjobb minőséget fogadja el mindenből. Ha jobban szemügyre veszed a termékek dobozait, olyan címerek kacsintanak rád, mint a Kosher minősítés, a Bio, a Wegan, a Natur kozmetikum, és a Magyar Természetgyógyászok Ajánlásával logo.

Szóval hogy működik-e?

Másképpen növekedhetne ilyen ütemben? Hogy született volna másfél év alatt több mint húsz közép és felső vezető a cégben, akik már milliós jövedelmekről beszélhetnek? Csak akkor nem működik, ha nem csinálod! Nem kell marslakónak érezd magad, amiért nem egy hagyományos üzletet választottál. Rajtad kívül sok ezer ember, köztük celebek, hírességek, orvosok, és sikeres üzletemberek is csatlakoztak a rendszerhez hazánkban, és még 54 országban. Ázsiában például egész klinikákat állítottak át a HLBS termékeire.

A kérdés már csak az, hogy Te, mint lehetőségek után kereső, meglátod-e ennek az üzletnek az erejét, és elkezdhetjük-e a közös munkát, vagy még szörfözöl tovább a sok “szuper” ajánlat között amíg elmegy a hajó?
Ha tudni szeretnéd, hogy működik ez a gyakorlatban, és hogy segíthetek Neked az elindulásban, keress meg az elérhetőségeimen.

Üdvözlettel
Hajdó Zsolt és Kurucz Ildikó
Weblap: www.hajdozsolt.com
Tel: +36204394124
magyarhuminsav@gmail.com
Skype: hajdozsolterd
Vásárlás-regisztráció:
http://www.hajdozsolt.com/category/vasarlas-regisztracio/

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Új adatvédelmi elvek

*

Rendben