Elég a nehézfémekből!

 

 NEHÉZFÉMEK. Nem túl jóhangzású név, főleg akkor ha a szervezetünkben a túlzott jelenlétük kapcsán említjük őket.

Nem tehetünk úgy többé ezzel a jelenséggel kapcsolatban, mint ha nem is létezne. Tudomásul kell vennünk, hogy a nehézfém terhelés kritikus méreteket öltött a mai kor emberének szervezetében. EBBEN TE SEM VAGY KIVÉTEL! Ezek a mérgező anyagok folyamatosan áramlanak felénk a mindennapi élet során. Ha még semmit nem csináltál, csak levegőt veszel, már megkaptad nagy dózisban a járműveink kipufogógázaiból az ólmot. A dohánytermékekből fincsi kadmiumhoz juthatsz hozzá, a kozmetikai termékekből soron kívül elláthatod magad alumíniumsókkal. Ha jó sok higanyra vágysz, több forrásból is a választhatsz: a tengeri halakból, a gyógyszerekből, védőoltásokból, az amalgám tömésekből is a Tiéd lehet. De ha tutira akarsz menni, csak elég a gyógyszeripar termékeit választani.

Gyűjtögetésed akkor lesz sikeres, ha fejfájas, hajhullás, kimerültség, ízületi fájdalmak, emésztési zavarok, idegesség, jeleit tapasztalod magadon. Ez azonban nem biztos, hogy jó irányba vezet. Ugyanis a nehézfémek lerakódnak a létfontosságú szerveinkben, tüdőben, szívben, májban, vesében, agyban, és a csontjainkban is, ahonnan NEM LEHET kimozdítani őket. Felhalmozódásuk állandó allergiát és gyulladásokat okoz, depresszió, autizmus, asztma, ekcéma kiváltója is lehet.Ha ezek elég intő jelek, NE VÁRJUK MEG az olyan komolyabb betegségeket, mint a keringési problémák, vagy a daganatos megbetegedések.

A híres Német tudós, Ruediger Dahlke orvos, és természetgyógyász szerint:
„ Az emberi szövetek éppúgy túl vannak terhelve a feldolgozhatatlan nehézfémek miatt, mint a Föld a nem lebomló műanyag hulladéktól.”
/Ruediger Dahlke/

Tehát itt megnyomom a vészcsengőt: – NE VÁRJ TOVÁBB, hogy még nagyobb rombolást okozzanak a nehézfémek a testedben! Nap mint nap újra bevisszük ezeket az ártó anyagokat, ezért FONTOS, hogy rendszeresen megszabadulj tőlük. Ehhez persze nem elég az eddig használt méregtelenítési szokásainkat alkalmazni, a bőjt, a gyümölcslevek, a szauna stb. Szervezetünk képtelen megbirkózni ezzel a feladattal, segítségre van szüksége. Egyetlen egy ismert anyag képes erre, ez pedig a HUMINSAV.

Ez száz százalékosan természetes anyag, ami a karbon kori növények bomlásából keletkezett, és a tőzegrétegben található. Számunkra az egyik felbecsülhetetlen értékű tulajdonsága miatt érdekes. A titka a következő: – mint a rák az ollójával, úgy fogja meg a fémionokat a sejtünkben, és eltávolítja a sejtfalon keresztül. El is nevezték kelát kötésnek.(kelát=rák) Tapasztalatok szerint néhány hetes Huminsav kúra 95%-ban megtisztítja a szervezetet a nehézfémektől, és érezhetően megkönnyebbül, fellélegzik a test.

-Hol juthatunk hozzá ehhez a titokzatos anyaghoz? A világ bármely pontján megtehetjük néhány kattintással, mert HLBS cég termékei mindenhol elérhetőek, rendelhetőek. Ők ismerték fel elsőként, hogy a nagy tisztaságú Magyar Huminsavra minden embernek szüksége van a világon.
Ha többet szeretnél tudni erről a csodálatos anyagról, arról hogy miként tudsz a legegyszerűbben,legolcsóbban hozzájutni, iratkozz fel hírlevelemre, vagy kérdezz meg!

 

Üdvözlettel
Hajdó Zsolt
magyarhuminsav@gmail.com
Tel: 06204394124
Skype: hajdozsolterd

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Új adatvédelmi elvek

*

Rendben