A Természet inteligens alakformálója – a Huminsav! – Ezt Neked is tudnod kell!

A magyar föld titokzatos kincse – amit még nem hallottál róla!

Sokan álmodoznak arról, hogy milyen nagyszerű lenne, ha kitalálnának valamit, amit ha beveszünk, olyan lesz tőle az alakunk, amilyet szeretnénk. Vagyis ahol fölösleg van, az eltűnjön, ahol hiány van pedig pótlódjon!


A Természet gondoskodott rólunk!

Azt viszont kevesen tudják, hogy ez a bűvös anyag már évezredek óta létezik. Csak arra vár a maga hermetikus búvóhelyén, hogy amikor szükség van rá, segíthessen nekünk, embereknek. Most jött el az Ő ideje, bár türelmesen meghúzódott idáig a föld mélyén, a fölötte lévő lávaréteg védelme alatt.


Akkor jön a segítség, amikor a legjobban szükség van rá…

Az évezredekkel ezelőtt élt növények fás részeiből alakult át a ma ismert formájává: a HUMINSAV-vá. Napjainkban, amikor az emberi élethez feltétlen szükséges ásványi anyagokat már lehetetlen beszerezni az élelmiszereinkből, egyetlen megoldásként a rendelkezésünkre áll, csak ki kell nyújtanunk a kezünket érte. A természet mentő övként kínálja nekünk, gyermekeinek, amikor már teljesen kizsigereltük a termőtalajokat, és a tápanyaghiány kritikus méreteket öltött.

Miért hívják kincsnek?

A Huminsav tartalmazza az összes anyagot, amiből mi emberek felépülünk, mégpedig abban a természetes formában, amit azonnal hasznosítani tudunk. Igy szervezetünket újra élővé teszi, megadva mindent, amire szüksége van, amitől jól érzi magát. De itt még nincs vége a csodának…

Az egyik legnagyobb kihívás…

Korunk emberének még egy óriási kihívással kell megküzdenie. Ez pedig az évente több kiló méreganyag felhalmozódása a szervezetében. Szakadatlan áramlanak a súlyosan mérgező nehézfémek és kemikáliák felénk a mindennapjainkban. Sejtjeink telítődve vannak a méreganyagokkal, és amíg ezek elfoglalják a helyet, nem épülhetnek be a létfontosságú ásványi anyagok, nyomelemek. Nyilván ha egy raktár már tele van pakolva, nem fér be egy újabb kamion áru.

Mi az, amire csak a Huminsav képes?

Ezért mint egy jó raktárkezelő, a Huminsav is először helyet csinál a létfontosságú anyagok számára, és kipakolja az oda nem való dolgokat a sejtjeinkből. A nehézfémek kimozdítása nem egyszerű feladat. Lerakódnak szerveinkben, olyan mintha egy raktárból több tonnás lerögzített túlméretes darabokat kellene kicipelni…Nos a Huminsav még ezt is megteszi értünk! Nincs még egy anyag, ami képes lenne erre!

Hova tűnnek a zsírsejtek?

Mivel a méreganyagokat távolítja el először a testünkből, ezért a zsírsejtek napjai meg vannak számlálva… Tudnunk kell, hogy a szervezetünk zsírsejtekbe burkolja a mérgeket, hogy megvédje, elszigetelje magát az ártó anyagoktól. Ez a zsírsejtek funkciója. Viszont ha nincs méreganyag, zsírra sem lesz többé szükség, így testünk elbontja őket. Ezt nevezzük fogyásnak.

Hogy segíti az alakformálást?

A Huminsavat nevezhetjük alakformálónak is, hiszen használatával onnan fogunk fogyni, ahol a fölösleg van. Tehát nem az arcunk fog beesni, és a hölgyeknél nem a mellek tűnnek el először, hanem a problémás területeken, a csípőn, a hason, a combon indul el a fogyás. A férfiak sem a bicepszből veszítenek, hanem a pocak tűnik el.

Ellentétben az eddig alkalmazott fogyókúráknál, diétáknál, amikor először a vízmennyiség csökkent, aztán az izmokból vesztettünk, majd a legvégén lement egy minimális mennyiség onnan, ahol valójában kellene. Rendszerint ez akkorra már annyira megviselt minket, hogy rövid időn belül visszahíztuk a keservesen leadott kilókat. (jojó effektus)

Miért érdemes használnod a Huminsavat?

A Huminsav használatával, a megfelelő méregtelenítéssel elkerülheted ezeket a jól ismert jelenségeket. Onnan fogyhatsz, ahonnan a legjobban szeretnél, anélkül, hogy arcod beessen, megzuhanjon, és melleid eltűnjenek. A HLBS termékei a világon a legjobb minőségű magyar Huminsavat tartalmazzák, használatukat a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége is ajánlja!

 

Üdvözlettel
Hajdó Zsolt és Kurucz Ildikó
Weblap: www.hajdozsolt.com
Tel: +36204394124
magyarhuminsav@gmail.com
Skype: hajdozsolterd
Vásárlás-regisztráció:
http://www.hajdozsolt.com/category/vasarlas-regisztracio/

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Új adatvédelmi elvek

*

Rendben