A jövőnket ma teremtjük!

Köszöntelek a blogomon! Mindenkinek a maga felelőssége, hogy az Élettől kapott egészségére hogy vigyáz, és mit kezd vele.
Az, hogy milyen állapotban leszünk a jövőben, ma dől el. A mostani döntéseink fogják kialakítani, hogy holnap hogy érezzük magunkat. Először is szembe kell nézzünk olyan civilizációs hatásokkal, mint a tápanyaghiány, a nehézfém terhelés, az elsavasodás, a kemikáliák felhalmozódása, a sugár ártalom, a stressz. Ezeknek egyike sem a hosszú életet hivatottak szolgálni, ezért célszerű tennünk valamit ellenük. – Mondjuk elköltözhetnénk egy kis szigetre a Csendes óceán közepén? Vagy esetleg felmehetnénk letelepedni a Himalája csúcsaira?

Jól hangzik, de nem biztos, hogy kész vagyunk rá, és különben is még itt van dolgunk. Ebben az esetben el kell gondolkozzunk, hogy mivel érhetjük el, hogy ne daráljanak be minket is kérlelhetetlenül a mai kor ártalmai. Ha nem teszünk semmit, csak éljük ugyan úgy az életünket, akkor is döntést hoztunk, mégpedig a korai betegségekre, és az idő előtti megöregedésre szavaztunk. ( akkor inkább a Himalája.. ) Azért még ne csomagoljunk, van megoldás!

Létezik egy titokzatos anyag a Magyar föld mélyén, amit a Természet arra az időre őrzött meg számunkra, amikor a termőtalajok a végletekig ki vannak merítve, ezért növényeinkben, állatainkban minimális a létfontosságú ásványi anyagok mennyisége. Ez az ősrégi anyag minden elemet tartalmaz, amikből felépül testünk. Gyakorlatilag életet ment! Ugyanis ha ezek az elemek hiányoznak, lehetetlen megőrizni az egészséget! De a Természet annyira szereti gyermekeit, hogy nem érte be ennyivel. Arról is gondoskodott, hogy a kitartó, és következetes munkával bevitt, és felhalmozódott méreganyagoktól szelíden, de biztosan megszabaduljunk ennek a kincsnek a segítségével. Ráadásként, ha már megtaláltuk az ajándékát, bónuszként beállítja a sav-bázis egyensúlyunkat, leszámol a vírusainkkal, megóv a sugár terheléstől, erősíti az immunrendszerünket, és javít az emésztésünkön is a használatával. Ez a HUMINSAV.

Ez igazán nagyvonalú ajándék a Természettől a mai kor emberének, pedig valljuk be, nem mindig bánunk méltóan vele! Sokszor nem figyelünk rá, elhanyagoljuk, és természetesnek vesszük ajándékait. Mint például az egészségünket! Kezdjük magunkon, fogadjuk el a segítséget, tegyük meg magunkért, amit tudunk. A nagy tisztaságú Magyar Huminsav rendelkezésünkre áll, hogy a modern korban is megőrizhessük egészségünket, vitalitásunkat.
A Magyar tulajdonú HLBS cég zászlójára tűzte, hogy Huminsav tartalmú természetes készítményeivel, és különleges pénzkereseti rendszerével hozzájárul ahhoz a vágyadhoz, hogy egészséges, boldog, és sikeres életet élj.

További tudnivalókért iratkozz fel hírlevelemre, vagy kérdezz meg!

 

Üdvözlettel
HajdóZsolt
Tel: +36204394124
magyarhuminsav@gmail.com
Skype: hajdozsolterd

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Új adatvédelmi elvek

*

Rendben