A bőrápolás Mercédesze

Végre egy testápoló, ami a leghatékonyabb természetes hatóanyagokkal védi meg bőrödet az öregedés ellen!

A HLBS különleges testápolóját az LH+ Body-t joggal hívhatjuk a testápolás Mercédeszének. Fényévekkel előzi meg társait hatékonyságában, tisztaságában, és minőségében. Aki már használt hasonló készítményt, az tudja, hogy milyen érzés az, amikor hosszú percekig kell várnia bekenés után, hogy beszívódjon a bőrébe a krém. Addig nem érhet hozzá semmihez bőrünk, mert zsíros foltot hagy…Nos ilyen nem történhet meg velünk, mert az LH+ Body azonnal felszívódik.

A legtöbb hasonló készítményben bizony felfedezhetjük a kemikáliákat, még akkor is, ha nincsenek feltüntetve az összetevőknél. Ezek az anyagok pont az ellenkező hatást váltják ki, -öregítik a bőrt. A HLBS-nél nincs kompromisszum, nulla tolerancia van a kemikáliákkal. Az LH+ Body a bőr számára a legértékesebb természetes alapanyagokat tartalmazza.

A benne lévő növényi olajok külön külön is hatékony bőrápolók, de ezt még turbózta a HLBS két különleges összetevővel, a Huminsav egy változatával, a Fulvo savval és a kihagyhatatlan Hialuron savval. Ez teszi igazán ütőképessé az LH+ Body-t!

Hogy mennyire, az kiderül a VIDEÓBÓL!

Különleges összetevői:

⦁ Argán olaj

⦁ Kókusz olaj

⦁ levendula olaj

⦁ citrus olaj

⦁ Fulvo sav ( a Huminsav egy folyékony változata)

⦁ Hialuron sav

⦁ C-vitamin

Nem mindegy, hogy mivel védjük, ápoljuk bőrünket, hiszen ez a legnagyobb szervünk, és nagyon fontos szerepe van az egészségünk, a szépségünk, és a fiatalságunk megőrzésében. Megérdemli, hogy a számára legjobb, legtisztább anyagokkal tápláljuk, és ezt meg is fogja hálálni nekünk. Az LH+ Body igazi kényeztetés a bőrünknek, ne add alább Te sem!

Készült a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének Ajánlásával!

Ha többet szeretnél tudni a HLBS cégről, a termékeiről, a benne lévő pénzkereseti potenciálról, KÉRD cikksorozatomat a témában, és VEDD FEL a kapcsolatot velem MOST!

MEGRENDELÉS: itt a weblapon, a VÁSÁRLÁS-REGISZTRÁCIÓ menüpont alatt!

Üdvözlettel

Hajdó Zsolt és Kurucz Ildikó

Weblap: www.hajdozsolt.com

Tel: +36204394124

magyarhuminsav@gmail.com

Skype: hajdozsolterd

Vásárlás-regisztráció:http://www.hajdozsolt.com/category/vasarlas-regisztracio/

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Új adatvédelmi elvek

*

Rendben