HC80 étrend-kiegészítő kapszula

HC80 étrend-kiegészítő kapszula huminsavval és cordycepsszel
A HC80 az egyik legújabb saját fejlesztésű termékünk, amelyre rendkívül büszkék vagyunk. Többek között huminsavat, fulvosavat, cordycepset és máriatövis-kivonatot tartalmaz. Termékünk különlegessége, hogy az összetevők együttes alkalmazása során egymás hatását erősítik, így kiemelt hatékonysággal bír. A humin- és a fulvosav megköti a szervezetben keletkező szabad gyököket, továbbá a természet egyik legerősebb vírusellenes hatóanyaga. Egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy képes helyreállítani a szervezet sav-bázis egyensúlyát.

A cordyceps képes megnövelni a sejtek energiatermelését, ezáltal fokozza a szervezet oxigénellátását, javítja a vérkeringést, ezzel elősegíti, hogy az oxigén és a tápanyagok gyorsabban eljussanak a test minden részére.

A máriatövis a világ egyik legerősebb méregtelenítője, támogatja a máj létfontosságú funkcióit. Egyedülálló összetevőinek köszönhetően erős antioxidáns és gombaölő tulajdonságokkal is rendelkezik.

A HC80 mindennapos alkalmazásával energikusabbnak, egészségesebbnek, fi ttebbnek érezzük magunkat.

120 db.-os kiszerelés, Készült a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával.

 

Laczkó Jánosné / Irén/

Üdvözlöm! Arra szeretnék választ kapni, hogy egy idejüleg lehet-e a HC 80 kapszulát és akármelyik csokoládét enni ? Akár kúra szerüen? Mindkettöt már megvettem. Köszönöm!

Hajdó Zsolt

Kedves Irén!
Természetesen lehet kúraszerűen szedni a HC80-at és a csokit együtt, így még hatékonyabb lesz. A fokozott méregtelenítés miatt igyon a kúra alatt sok tiszta vizet! (napi 2,5-3L.)
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

Hajdó Zsolt

Kedves Evelin!
Kemoterápiás kezelés alatt, de főleg után kifejezetten ajánlott a HC80 fogyasztása, akár nagyobb dózisban is, hogy hamar regenerálódjon a szervezet.
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

Mányáné Szauer Mária

Tisztelt Zsolt!
Szeretnék érdeklődni, hogy a készítmény pajzsmirigy probléma esetén szedhető-e. Édesanyám rohamos tempóban fogy, de a vizsgálati eredményei nem mutatnak eltérést. Egy ismeretlen hölgy adata meg a készítmény nevét, hogy neki a fenti problémára segítséget adott. A készítményhez milyen módon lehet hozzáférni, és mennyi lenne az ára?
Köszönöm válaszát!

Üdvözlettel:
Mányáné

Hajdó Zsolt

Kedves Mária!
Orvos szakértőink szerint a HC80 kifejezetten javasolt az említett problémára. A termék megvásárolható itt a weblapon, a VÁSÁRLÁS-REGISZTRÁCIÓ menűben, vagy ha megadja az adatokat ( 06204394124 ), én elküldöm Önnek. Az ára 39 Euro+áfa, azaz kb. 16e.Ft.
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

Hajdó Zsolt

Kedves Abigél!
Pajzsmirigy problémákra kifejezetten ajánlott, mert sok pozitív visszajelzést kaptunk hasonló eseteknél, ami nem csak a jódtartalom, hanem a benne lévő huminsav szervezetre gyakorolt hatásának is köszönhető.
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

Marton Erika

Tisztelt Hajdó Zsolt! Nekem ezt a terméket a 2,5 éves kisfiam tejérzékenységére ajànlottàk. Hogyan tud ez Bencének segíteni. Köszönöm vàlaszàt!

Éva

Jó napot kívánok!

4 éves gyermeknek epilepsziára ajánlott-e a termék? Ha igen, milyen tapasztalatok vannak a gyógyulással kapcsolatban?
Üdvözlettel:Éva

Hajdó Zsolt

Kedves Éva!
Ilyen tapasztalatunk nincs még a HC80-al, de kikérjük orvos szakértőnk véleményét. Addig is türelmét kérem.
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

Sallai Renáta

Kedves Zsolt.
Termékkel kapcsolatban lenne kérdésem.pajzsmirigy alulmukodesen van ami gyógyszerrel helyre állt,de még szedem..pánikbeteg vagyok amire szintén gyógyszer szedek.alvásproblémaim vannak,lefekvés után nyugtalan testérzetem van.hajam egy kissé hullikkérdésem az lenne melyik terméküket ajánlaná nekem.köszönöm válaszát.

Hajdó Zsolt

Kedves Renáta!
Az említett problémákra elsősorban a HC80 kapszulánkat ajánlom, mivel nagyon sok hasonló esetben segített már, valamint a sok beszedett gyógyszer miatt nagyon fontosnak tartom a test méregtelenítését, amit a HC80 tökéletesen elvégez. Emellett, ha lehetősége engedi, a Berry Slim termékünket érdemes a bél és emésztőrendszer kitisztításához, és az Immunshot nevű vitaminbombát a szervezet vitalizálásához. Ez a hármas olyan formába hozza szervezetét, hogy minden problémával megbirkózik.
Tehát első sorban a HC80, kiegészítésként Berry Slim és Immunshot.
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

Hajdó Zsolt

Kedves Mónika!
A hajhullás két leggyakoribb oka, hogy ásványi anyag hiány, vagy valamilyen gyulladás van a szervezetünkben. Mindkét esetben hatékonyan tud segíteni a HC80 Huminsavas kapszulánk. Ajánlanám még hozzá az emésztő rendszer kitisztítását is, amit a Berry Slim termékünkkel tud megoldani.
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

Garberáné Czeglédi Csilla

Kedves Zsolt!
Szeretném megtudni szedhetem-e a HC80-at,ha biopszia vétel után Betadinnal lekezelték a sebet és kiütött a jód?
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel
Csilla

Hajdó Zsolt

Kedves Andrea!
Az említett problémákkal leszámolhat végleg a HC80 kapszulánk (belülről)és az LH+Spray (kívülről) együttes használatával. A bennük lévő hatóanyag az egyik legerősebb természetes gombaölő, amit sok pozitív terméktapasztalat is alátámaszt.
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

Hajdó Zsolt

Kedves Andrea!
A Silver is nagyon jó választás, sokaknak az vált be hasonló problémáknál, az LH+ Spray-t saját tapasztalatom alapján ajánlom. A HC80-at a dobozra írt utasításnak megfelelően érdemes fogyasztani.

Hajdó Zsolt

Kedves Hölgyem!
A HC80 és a Berry Slim 39E+áfa, az Immuneshot 37E+áfa. Ez termékenként kb. 16000 Ft. szállítással együtt.
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

Gelléné Szabó Ilona

Kell e szüneteltetni?
Szeptember óta szedek napi 2 kapszulát (1-1)
Szuper termék, turbó energiám van, és folyamatosan mennek le a centik

Hajdó Zsolt

Kedves Ilona!
A HC80-at nem csak kúraszerűen, hanem folyamatosan is lehet (szerintem kell is) használni, hiszen ez nem táplálék kiegészítő, hanem MAGA A TÁPLÁLÉK!. Ugyanis semmi mással nem lehet bevinni a szükséges ásványi anyagokat, plusz méregteleníteni a szervezetet a nehézfémektől és kemikáliáktól. Bármennyit lehet belőle fogyasztani, nincs ellenjavallat. Én három éve eszem folyamatosan, és köszönöm, nagyon jól vagyok.
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

Hajdó Zsolt

Kedves László!
Bélgyulladásra a HC80-at ajánlom, gyulladásgátló és baktériumölő, valamint emésztőrendszer támogató hatásai miatt. Ha van rá lehetőség, kiegészítésül a CGS12-t javasolnám.
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

Vanó Zoltán

Üdvözlöm,most vettek észre nálam vastagbél daganatot és a májon is van már,ismerősöm ajánlotta ezt a kapszulát,hogy az ismerőse ilyen betegségből kigyógyult ,lehetséges hogy ez hat az ilyen betegségre?

Hajdó Zsolt

Kedves Zoltán!
Igen, nekünk is vannak ilyen pozitív tapasztalataink, konkrétan ezeknek a tüneteknek a HC80 segítségével történt gyógyulásáról.
Előtte azért konzultáljunk telefonon. 06204394124
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

Hajdó Zsolt

Kedves Reni!
Természetesen szoptatás alatt is fogyasztható a HC80, sőt ez idő alatt kifejezetten hasznos az Ön, és a Baba egészsége szempontjából is.
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

Steidler Józsefné

Kedves Zsolt!

Férjemnek 2016- ban diagnosztizálták a vastagbél daganatot , olyan helyen van el nem tudták neki távolítani. Kivezették neki . Most pár hónapja folyamatosan csuklik , vérnyomása pedig nagyon alacsony. Ajánlaná neki ezt a készítményt?

Hajdó Zsolt

Kedves Hölgyem!
Sok pozitív tapasztalatunk van a HC80-al a daganatos megbetegedések kapcsán, ezért az önök esetében is ajánlom, mert nagy segítség lehet a szervezetnek az ilyen problémák esetén. Ma már egyre több orvos is ezt ajánlja a betegeinek.
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

Hajdó Zsolt

Kedves Betti!
Sokan beszámoltak róla, hogy megszűnt a migrénes fejfájásuk a HC80-tól. Ezt leginkább annak köszönhetik, hogy tisztítja az agyi ereket, és eltávolítja az ott lerakódott nehézfémeket.
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

Hajdó Zsolt

Kedves Betti!
A hivatalos ajánlás 2X2 kapszula naponta, reggel éhgyomorra 2, etkezés előtt 15 percel bő vízzel, és este 2 ugyanígy. Tetszés, és lehetőség szerint növelhető a napi adag, nem lehet túladagolni, és nincs ellenjavallat. Nyilván nagyobb dózisban még hatékonyabb.
Üdv. Zsolt

Hajdó Zsolt

Kedves Ágnes!
A huminsav minden szerzett autoimmun betegségre kifejezetten ajánlott, mivel méregtelenít és feltölti ásványi anyagokkal a szervezetet.
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

Zemkó Lászlóné

Üdvözlöm! Érdeklődöm ha 2 dobozzal szeretnék rendelni milyen kedvezményben részesülnék és mennyi időn belül érkezne meg a csomag?

Hajdó Zsolt

Kedves Erika!
Ha tőlem rendeli meg a terméket, eleve 30%-al olcsóbban jut hozzá. Sajnos további engedményre nincs lehetőség. A csomagot két munkanapon belül házhoz szállítják. A rendelésre két lehetősége van: 1. Regisztrál és megrendeli, 2. Én elküldöm önnek a megadott címre.
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

Baranyai Ildiko

Kedves Zsolt
Pajzsmirigy problémákra, és mellékvese adenomára, ami stresszt és ugráló vérnyomást okoz, mit ajánlana?
Hogyan szerezhetem be?
Ildikó

Hajdó Zsolt

Kedves Ildikó!
Az említett problémákra az orvos utasításai mellett kiegészítőként a HC80-at javaslom, mert sok pozitív tapasztalatról számoltak be hasonló esetekben. Megrendelni tőlem tudja emailban, vagy telefonon.
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

dr. Kővári Andrea

Kedves Zsolt!
Elkezdtem a HC80 szedését.
Már több, mint a fele elfogyott. Az a gondom, hogy nem tudok lenyelni semmilyen kapszulát, így kibontom, vízbe teszem, úgy iszom meg. Szeretném kérdezni, hogy így szedve nem okoz-e problémát a gyomorban?
A másik kérdésem az, hogy amikor kezdtem a szedését, már az elején energikusabbnak éreztem magam. Néhány hét elteltével az energikusság maradt, de kisebb fájdalmakat érzek itt-ott, ez vajon attól van, hogy dolgozik a szer?
Válaszát köszönöm.
dr. Kővári Andrea

Hajdó Zsolt

Kedves Andrea!
Jó döntés volt a HC80 használata! Kibontva is nyugodtan fogyaszthatja, mert így az egyetlen negatív tulajdonsága a hatóanyagok borzasztó íze, de ezek szerint ez nem probléma. Én lehet hogy nem tudnám így meginni…
Az itt-ott felbukkanó fájdalmak a fokozott méregtelenítés miatt vannak. Amíg el nem hagyják a testet a felszabadult méreganyagok, addig produkálhatnak ilyen tüneteket. Nagyon fontos, hogy a kúra alatt fogyasszon sok tiszta vizet, (2,5-3 litert) mert az meggyorsítja a folyamatot.
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

Szikorane

Azt szeretném megkérdezni, hogy
pánikbetegségre, ami erős fejnyomással és tarkófájással jár együtt már 3 hónapja, hatással van-e? Mennyit kell szedni és van-e mellékhatása.
Köszönöm

Hajdó Zsolt

Véleményem szerint, mint minden betegség, így a pánikbetegség is valaminek a hiányából ered. Ezért javíthat az állapotán a HC80, mert feltölti a szervezetét a szükséges ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, és mikroelemekkel. Ajánlott mennyiség napi 2X2 kepszula, de bármennyit szedhet belőle. Mellékhatása nincs, túladagolni nem lehet.
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

Szorcsik Erika

Kedves Zsolt!
Én érdelődnék, hogy a teherbeesést milyen termékkombinációval lehetne segíteni? Van e esetleg pozitiív visszajelzés ebben a témában?

Hajdó Zsolt

Kedves Erika!
A HC80 szedése nagyon javasolt, lehetőség szerint kiegészítve a Berry Slim és ImmuneShot termékekkel még hatékonyabb a teherbeesés segítése céljából.
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

Hajdó Zsolt

Kedves Anit!
Elnézést a késői reagálásért, sajnos elfelejtkeztem a kérdéséről, bocsánatot kérek.
Milyen célból fogyasztaná a termékeinket a terhesség alatt?
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

Csábráki Zoltán

Kedves Zsolt!
egy hete szedem prosztata, húgyúti problémákra, ez mellett ezüstkolloid oldatot és propolisz cseppet is használok. Ez a hármas így hatékonynak tűnik, kérdés nem üti -e egymást ezen termékkör. HC 80 baktériumokra is hat. Köszi

Hajdó Zsolt

Kedves Zoltán!
Ez egy nagyon jó, és hatékony kombináció véleményem szerint. A HC80-nak nincs ellenjavallata, bármivel lehet szedni. A másik két természetes kiegészítő csak fokozza a hatást.
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

Tóthné Papp Judit

Tisztelt Zsolt!
Pajzsmirigy alulműködésem van.
Magasvérnyomásra gyógyszereket szedek.
Hét éve epeműtetem volt
Rá egy évre hasi tályog amit le szívattak.
A beleimen divertikulumok vannak,sokat kínlódok vele ,ehhez most még jött az,hogy savam lett amire kétféle savlekötőt kaptam.
Melyik terméket javasolja?
Köszönöm
Tóthné Judit

Hajdó Zsolt

Kedves Judit!
A HC80 termékünk az, amely olyan állapotba tudja hozni a szervezetét, hogy a fenti listán szereplő problémákkal fel tudja venni a küzdelmet. Fogyasztásával a tapasztalatok szerint javulhat az egészségi állapota. Már sok orvos is ezt ajánlja, de tudni kell róla, hogy a legjobb eredményt kúra szerűen érhetjük el, ami minimum három hónap. Ha van lehetősége rá, érdemes kiegészíteni az Immuneshot és a Berry Slim termékekkel.
Üdvözlettel
Hajdó Zsolt

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Új adatvédelmi elvek

*

Rendben