Egy biztos módja, hogy a méreganyagok ne rövidítsék tovább az életedet!

Miért kéne ideje korán megöregednünk, és hamar megbetegednünk?

Akarod tudni miért vagy beteges, fáradt és kimerült, miért van rossz hangulatod, még ha nincs is okod rá? Lehet, hogy az alábbiakra még csak nem is gondoltál!Napjainkban a méreganyagok korát éljük, melyek nem kímélnek egyetlen embert sem a Földön. Mindegy, hogy hol él, a városokban vagy a Himalájában, esetleg az óceán közepén egy szigeten, az ártó anyagok utolérik. Több ezer mérgező anyagot tartanak számon, melyek a mindennapi életünkben veszélyeztetik az egészségünket.Az emberi szervezet zseniálisan van megalkotva, majdnem mindent képes önmaga megoldani. Azonban ekkora túlterheléssel Ő sem képes megbirkózni. Olyan, mintha egy teherautóra a megengedett súly sokszorosát pakolnák, és úgy kéne eljutnia a célállomáshoz. Ez nem fog menni, csak nyögni fog a súly alatt, és rövid időn belül leég a kuplung, eltörik a rugó, stb. Ugyan így tesz a szervezetünk is, amikor telítődik a méreganyagokkal. Csak kínlódik, és hamarosan megbetegszik.

Honnan kerül a szervezetünkbe ez a sok méreganyag?

Röviden: -mindenhonnan! Hiszen a kemikáliák és a nehézfémek mindenhol jelen vannak a hétköznapi teendőink során. Szakadatlan áramlanak felénk levegőből, a vízből, az élelmiszereinkből, a növényeinkből, a kozmetikumokból, a tisztítószerekből, a ruháinkból, és még sorolhatnám…

Egy városi ember évente több kiló méreganyaggal terheli magát, csak a bőrön keresztül több, mint két kiló szívódik fel. Ezeknek egy részét a szervezetünk nem képes kiüríteni. A nehézfémek elraktározódnak, és felhalmozódnak a szerveinkben, a csontjainkban, a vérünkben, és többé nem kimozdíthatóak onnan. Így előbb utóbb óhatatlanul kifejtik pusztító hatásukat.

A méreganyagok felhalmozódásának leggyakoribb jelei

⦁ Krónikus fáradtság, levertség

⦁ Fejfájás

⦁ Alvás zavarok

⦁ Rossz lehelet

⦁ Allergia

⦁ Izom és ízületi fájdalmak

⦁ Bőrproblémák

⦁ Hajhullás

Ne várd meg, amíg ezek közül bármelyiket is tapasztalod!

A Te szervezetedre is ráfér a rendszeres méregtelenítés. Enélkül a toxikus anyagok aláássák az egészséged! Ezek jelen vannak a szervezetedben, és végzik romboló munkájukat, akkor is, hogy ha nem érzékeled! Ha nem teszel magadért semmit ez ügyben, akkor tudd, hogy a rendelőket, az orvosokat és a gyógyszereket választottad. Nem is tudod majd, hogy mitől betegedtél meg. Az orvosok fölírják problémáidra a gyógyszereket, amik tovább mérgezik testedet, és még több betegséged lesz. Erre megint újabb gyógyszereket kapsz, és máris benne vagy egy lefelé tartó spirálba, ami a gyors öregedéshez, a fájdalmakhoz, a kínlódáshoz vezet.

A híres német tudós, orvos és természetgyógyász, Ruediger Dahlke szerint;

Az emberi szövetek éppúgy túl vannak terhelve a feldolgozhatatlan nehézfémek miatt, mint a Föld a nem lebomló műanyag hulladéktól.”
/Ruediger Dahlke/

Innen már csak egy kis lépés választ el a komolyabb betegségektől, az autizmustól, az asztmától, a keringési problémáktól vagy a daganatos megbetegedésektől. Az immunrendszerünk legnagyobb részét az köti le, hogy ezeket a méreganyagokat semlegesítse valahogy. Ezért már nem lesz kapacitása a szervezetet megvédeni azoktól a betegségektől sem, amik egyébként elkerülhetők lennének.

Akkor mivel távolíthatóak el testünkből a méreganyagok?

A jó hír az, hogy rengeteg méregtelenítő módszert ismerünk már, amivel könnyíthetünk a szervezetünkön. Ezek közül a Huminsav az, amivel teljes körűen kitakaríthatjuk szervezetünket a méreganyagoktól. A Huminsav csodálatos élettani hatásairól már írtam, amit ITT olvashatsz! Minden kemikáliát, nehézfémet, és gyógyszer maradványt eltávolít a sejtjeinkből, természetes úton.

A Huminsav ereje

Erős méregtelenítő hatását az a kísérlet is bizonyítja, amit egy hazai üveggyár ólomüveg részlegében végeztek.
Az itt dolgozók szervezetében érthető módon súlyos ólomterhelés volt mérhető. Ezeket a munkásokat egy hónapos Huminsav kúrának vetették alá, aminek a végén a mérések szerint 95%-ban kiürült az ólom a szervezetükből. Egyébként a nehézfémek Huminsavval történő eltávolításáról ITT olvashatsz!

Vagy egy másik példa, amikor a tragikus kolontári vörösiszap katasztrófa után a maró lúggal átitatott, sivataggá vált földet méregtelenítették, és változtatták újra jóminőségű termőfölddé a Huminsav segítségével. Erről bővebbet ITT láthatsz!

Jellemző adat a Huminsav méregtelenítő hatásáról az is, hogy az utóbbi évtizedekben történt nukleáris baleseteknél a radioaktív sugárzással terhelt embereket is Huminsav kúrával kezelték eredményesen.

Mai tudásunk szerint nem ismerünk még egy olyan anyagot, ami ilyen hatékonyan, és mégis a legtermészetesebb és kíméletesebb módon méregteleníti szervezetünket. Azonban ezzel még mindig nem ért véget a Huminsav csodálatos hatásairól írt sorozatom. Ez a titokzatos természeti kincs még mindig tartogat nekünk olyan további tulajdonságokat, amelyekről fontos, hogy tudjál a saját, és a szeretteid egészségének megőrzése érdekében. De ezekről majd a következő részben…

Üdvözlettel
Hajdó Zsolt és Kurucz Ildikó
Weblap: www.hajdozsolt.com
Tel: +36204394124
magyarhuminsav@gmail.com
Skype: hajdozsolterd
Vásárlás-regisztráció:
http://www.hajdozsolt.com/category/vasarlas-regisztracio/

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Új adatvédelmi elvek

*

Rendben